Bedrijfsfinanciering

Grote investering

Nieuwe onderneming

Gaat u een nieuwe onderneming beginnen? Of gaat u binnenkort een grote investering doen, bijvoorbeeld het aanschaffen van equipment, een bedrijfspand of een grote voorraad? Het kan zijn dat u op dit moment nog niet genoeg werk- of groeikapitaal in handen heeft om de investering direct af te ronden. In dat geval kunt u ervoor kiezen om bedrijfsfinanciering of herfinanciering aan te vragen bij een geldverstrekker.

Bouwmachine lease [pb-city]

Diverse soorten

Zakelijke situatie

Er zijn verschillende soorten bedrijfsfinanciering. Welke soort het beste bij u past, hangt af van uw zakelijke situatie. Gaat het om een kortlopende financiering? Dan is een zakelijk krediet een goede oplossing. Een zakelijke lening is geschikter als het om een langer lopende financiering gaat. Bent u vooral geïnteresseerd in het aanschaffen van equipment? Dan is een financial of operational lease geschikt.

Voor al deze soorten financiering kunt u aankloppen bij een geldverstrekker, maar Fox Finance staat u graag bij in het maken van de juiste keuze. Fox Finance biedt u een luisterend oor wat betreft uw financiële situatie, uw wensen voor de financiering en uw ambities op de lange termijn. Op basis van deze informatie gaan wij langs ons uitgebreide netwerk aan geldverstrekkers om een vastgoedfinanciering op maat voor u samenstellen. Zo bouwen wij graag mee aan de toekomst die u voor uw bedrijf voor ogen heeft!

Herfinanciering bedrijf [pb-city]

Wij staan altijd voor u klaar!

Waarom Fox Finance?

Betrouwbaar

Een lease is een samenwerkingsverband, waarbij betrouwbaarheid één van de belangrijkste steunpilaren is.

Probleemoplossend

Dankzij onze flexibele houding denken wij niet in problemen, maar enkel in oplossingen.

Altijd bereikbaar

Wij zorgen er graag voor dat uw lease u vooruit helpt. Is er iets mis? Dan staan wij voor u klaar om op te treden.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij staan altijd voor u klaar.

    Choose your language