Vendor lease

Verschillende partijen

Vendor lease

Dankzij het uitgebreide netwerk van geldverstrekkers van Fox Finance bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vendor lease. Bij een vendor lease zijn drie partijen betrokken: de klant, de leverancier, en Fox Finance. Zo’n lease komt tot stand van het gewenste product. Wij zorgen er namelijk voor dat de klant in contact komt met de leverancier. Mocht een leverancier geen kennis hebben over leasingcontracten, maar is het wel een interessante mogelijkheid om aan te bieden, kan een vendor als Fox Finance een goede toevoeging zijn op de bedrijfsvoering.

Financieel advies [pb-city]

Voordelen

Wat is een vendor lease?

Een vendor lease zorgt ervoor dat een bedrijf omzet kan maken zonder dat de klant direct de volle factuur moet betalen. Omdat het bedrag wordt betaald door Fox Finance, heeft u ook geen debiteurenrisico meer. Daarom is vendor leasing een interessante optie met voordelen voor zowel de klanten als de leveranciers van het te leasen materieel. De klant betaalt vervolgens een maandelijks bedrag aan Fox Finance via een operational lease, maar een financial lease is in bepaalde situaties ook mogelijk.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vendor leases? Ontdek het gemak van een vendor lease en neem voor meer informatie contact op met Fox Finance!

Financieel adviseur [pb-city]

Wij staan altijd voor u klaar!

Waarom Fox Finance?

Betrouwbaar

Een lease is een samenwerkingsverband, waarbij betrouwbaarheid één van de belangrijkste steunpilaren is.

Probleemoplossend

Dankzij onze flexibele houding denken wij niet in problemen, maar enkel in oplossingen.

Altijd bereikbaar

Wij zorgen er graag voor dat uw lease u vooruit helpt. Is er iets mis? Dan staan wij voor u klaar om op te treden.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij staan altijd voor u klaar.

    Choose your language