Over ons

Leaseholding

Over ons

Fox Finance is een leaseholding gevestigd in Rotterdam. Deze bruisende stad barst van de ondernemers, MKB’ers en particulieren. Wat uw dagelijkse bezigheden ook zijn, wij zijn er om eenieder te voorzien van een passend financieel advies waar nodig. U kunt bij ons terecht voor vastgoedfinanciering, hypotheekadvies en voor verschillende lease vormen. Eén ding is zeker, u ervaart bij ons een persoonlijke aanpak. Wij leren onze klanten goed kennen en luisteren naar uw wensen en behoeften, op basis hiervan voorzien wij u van een financiële oplossing op maat.

Bouwmachine lease [pb-city]

Passende oplossing

Realiteit

Wij weten wat de realiteit is in de wereld van ondernemers en houden de trends in de gaten, hier spelen wij op in en u heeft hier als klant profijt van. Wanneer u behoefte heeft aan onze diensten kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Na een kort introducerend gesprek plant één van de Fox Finance adviseurs een afspraak met u in. Samen gaan jullie rond de tafel, zodat u uw situatie kunt schetsen. Juist deze persoonlijke aanpak resulteert in een passende oplossing voor iedere klant.

Bedrijfspand financiering [pb-city]

Geschikte leasevorm

Verschillende leaseopties

U kunt bij ons terecht voor vastgoedfinanciering en verschillende leaseopties, zoals autolease, vendor lease en equipment lease. Samen kijken we naar een geschikte leasevorm, zoals operational lease of financial lease. Wij van Fox Finance kijken ernaar uit u te voorzien van de beste financiële oplossing!

Bouwmachine lease [pb-city]

Wij staan altijd voor u klaar!

Waarom Fox Finance?

Betrouwbaar

Een lease is een samenwerkingsverband, waarbij betrouwbaarheid één van de belangrijkste steunpilaren is.

Probleemoplossend

Dankzij onze flexibele houding denken wij niet in problemen, maar enkel in oplossingen.

Altijd bereikbaar

Wij zorgen er graag voor dat uw lease u vooruit helpt. Is er iets mis? Dan staan wij voor u klaar om op te treden.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij staan altijd voor u klaar.

    Choose your language