Equipment lease

Uitdagende klus

Equipment lease

Bent u een aannemer en heeft u een uitdagende klus aangenomen, waarvoor u het benodigde materiaal (nog) niet in handen hebt? In sommige gevallen is het financieel geen goede keuze om een investering aan te gaan met het spaargeld van uw onderneming. Bijvoorbeeld als u het materieel bijna nooit of nooit meer zal gaan gebruiken. Om toch voorbereid op de werkplek te arriveren, kunt u ervoor kiezen om een equipment lease aan te gaan. Bent u benieuwd welke leasevorm het beste bij uw situatie en uw wensen past? De experts van Fox Finance adviseren u graag!

Productiemachines leasen [pb-city]

Financiële lening

Wat is een equipment lease?

Zoals de naam eigenlijk al zegt, is een equipment lease een financiële lening voor materieel dat u gebruikt voor uw werkzaamheden. Eigenlijk alles dat ‘roerend’ is en een serienummer heeft, zoals productiemachines, bouwmachines en machines voor wegtransport, is te leasen via een geldverstrekker. Dit kan op twee manieren: financial lease en operational lease. Een financial lease is vooral geschikt als u de intentie hebt om het materieel aan te schaffen nadat u de lening hebt afbetaald. Een operational lease daarentegen is handig als u het materieel slechts één keer of minimaal wilt gebruiken – zie het als een soort huur.

Dankzij ons uitgebreide netwerk aan geldverstrekkers zijn wij in staat om uw gewenste equipment lease op maat te realiseren. Ontdek het gemak van een equipment lease en neem voor meer informatie contact op met Fox Finance!

Bedrijfspand financiering [pb-city]

Wij staan altijd voor u klaar!

Waarom Fox Finance?

Betrouwbaar

Een lease is een samenwerkingsverband, waarbij betrouwbaarheid één van de belangrijkste steunpilaren is.

Probleemoplossend

Dankzij onze flexibele houding denken wij niet in problemen, maar enkel in oplossingen.

Altijd bereikbaar

Wij zorgen er graag voor dat uw lease u vooruit helpt. Is er iets mis? Dan staan wij voor u klaar om op te treden.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij staan altijd voor u klaar.

    Choose your language